Een arbeidsrecht advocaat, iets voor u?

Je hoort het steeds vaker dat mensen hun baan kwijt raken omdat het bedrijf een grote reorganisatie heeft. Door de economische crisis die in 2008 is begonnen, zijn er veel werkgevers in de problemen gekomen en dit proberen ze op te losse, door te snijden in de personeelskosten. Doordat de werkgevers een boel werknemers met spoed de deur hebben moeten wijzen, is dit niet altijd conform de Nederlandse wetgeving gegaan.

Ontslag Tijdens Contract Periode

Zo zijn er mensen die zijn ontslagen terwijl hun contract nog niet was afgelopen, terwijl ze in het bezit waren van een vast contract, terwijl de werknemer ziek thuis zat en nog vele andere onrechtmatige handelingen rondom het ontslag van deze werknemers. Als u één van deze werknemers bent, dan heeft u hier waarschijnlijk veel problemen door ervaren, financieel, professioneel, maar natuurlijk ook privé. Misschien heeft u inmiddels al een nieuwe baan kunnen vinden, maar de kans is ook groot dat dit niet meer zo makkelijk gaat. Maar wat moet u nu doen als u het slachtoffer bent van een onrechtmatig ontslag?

Ontslagen Volgens Onrechtmatige Gronden

Als u te maken heeft met een ontslag en u heeft het gevoel dat dit op onrechtmatige gronden is gebeurd, dan is het altijd verstandig contact op te nemen met een arbeidsrecht advocaat. In veel gevallen kunt u eerst een oriënterend gesprek krijgen met een arbeidsrecht advocaat. Dan kunt u samen kijken wat de mogelijkheden zijn en of er een kans van slagen is om het ontslag aan te vechten. Door dit oriënterende gesprek met uw arbeidsrecht advocaat hoeft u niet direct allerlei hoge kosten te gaan maken. Dit zou natuurlijk ook niet gelegen komen net na een ontslag.

Arbeidsrecht Advocaat Inhuren

De arbeidsrecht advocaat weet precies wat wel en niet mag rondom ontslag en kan u dus perfect informeren. De advocaat kan u aantonen of uw werkgever zich buiten de wet heeft begeven, is dat het geval, dan kunt u een aardige vergoeding krijgen van uw werkgever. De arbeidsrecht advocaat kan u helpen met de beste en meeste gespecialiseerde hulp rondom arbeids- en ontslagrecht.

Hulp Bij Arbeidsconflicten

Een advocaat arbeidsrecht kan u ook helpen bij andere conflicten die te maken hebben met uw arbeid. Als u bijvoorbeeld te weinig krijgt betaald, te weinig vakantie dagen krijgt of geen vast contract krijgt aangeboden. Bij al deze juridische problemen is het wenselijk om een advocaat arbeidsrecht in te schakelen die ervoor kan zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Helaas is dit niet altijd het geval omdat veel werknemers buiten de wet werken en werkgevers hier vaak niet bewust van zijn.

Heeft u dus een arbeidsconflict of bent u de dupe van onrechtmatig ontslag? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met een advocaat arbeidsrecht om uw opties te bespreken.